Foto: (c) Pixabay.com

Lai mērķtiecīgi piedāvātu atbalsta un profesionālās pilnveides iespējas, Latvijas Universitātes (LU) studiju virzienu vadītāji un studiju programmu direktori ir aicināti līdz 24. maijam aizpildīt aptaujas anketu. Aptauju veic LU Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programma sadarbībā ar LU Studiju departamentu.

Aptaujas aizpildīšanai nepieciešamas desmit līdz piecpadsmit minūtes un tā ir pieejama tiešsaistē šeit: https://latvia.questionpro.com/t/ANrAFZmR2q. Piedalīšanās aptaujā ir anonīma.

Sniegtās atbildes tiks apkopotas un izmantotas, lai mērķtiecīgi piedāvātu atbalsta un profesionālās pilnveides iespējas Latvijas Universitātes studiju virzienu vadītājiem un studiju programmu direktoriem.

Latvijas Universitātes studiju virzienu vadītāju un studiju programmu direktoru aptauja ir viena no aktivitātēm Eiropas Sociālā fonda projektā “Labākas pārvaldības nodrošināšana Latvijas Universitātē” specifiskā atbalsta mērķa 8.2.3. “Nodrošināt labāku pārvaldību augstākās izglītības institūcijās” ietvaros (projekts Nr. 8.2.3.0/18/A/019).

 

Dalīties